[FREE] ”PALAVRA” Lvbel C5 x Uzi Type Beat – Afro Drill Type Beat – Drill Club

[FREE] ”PALAVRA” Lvbel C5 x Uzi Type Beat – Afro Drill Type Beat – Drill Club

💜FREE DOWNLOAD : https://bsta.rs/Y1HlMv

💰 Purchase this beat (Instant Delivery): https://bsta.rs/Y1HlMv

💎BUY 1, GET 9 FREE (for limited time) : https://bit.ly/3MFn0Tx

📦 My sample pack: https://bit.ly/3IoH4an

✅ Thanks for Subscribe! ➜ https://www.shorturl.at/sDQY6

Any Usage of The Rap Beats, Boom Bap Beats, Old School Beats, Dark Trap Beats, Trap Beats on this channel requires credit in tittle or description as follows : (Prod.Bedel)

Uzi kaç yaşında ve nereli? Uzi gerçekte kimdir?

Gündemin en çok konuşulan konuları Uzi kimdir? Uzi kaç yaşında? Son zamanlarda çıkardığı şarkılarla daha da popüler hale gelen ünlü rapçi hızla bir dinleyici kitlesine ulaştı. Krvn, Umrumda Değil, Favela ve Makina gibi şarkılarının milyonlarca insan tarafından dinlendiği bilinen Uzi’nin gerçek adı nedir? Uzi ile ilgili tüm merak edilen soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Merak edilen konulardan biri Uzi kimdir. Albümü çok beğenilen Uzi, sosyal medyada sık sık gündemde. Rap dünyasının genç yıldızı Uzi hakkında sorulan “Uzi kimdir?” ve “Uzi kaç yaşında?” sorularının yanıtları incelenmektedir. Uzi ile ilgili tüm merak edilen soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Uzi Kimdir?
Uzi, 1998 yılında doğdu ve gerçek adı Utku Yalçınkaya’dır. İstanbul Güngören’de büyüyen isim, buradaki sokak kültürüne aşina oldu. 7 senedir rap müzik yapıyor ve Çavo olarak da biliniyor.

Rap müzik yapanların çoğundan farklı olarak, küçük yaşta yalnızca rap müziğe değil, aynı zamanda arabeske de ilgi duymuş ve Azer Bülbül’e hayran olmuştur. Rock ve metal müzik tutkunu olan anne babası bile bu ilgisini aşamadı.

Uzi’nin “Umrumda Değil” şarkı sözlerinin ne anlama geldiği tartışılıyor. Uzi’nin milyonlarca izlemeye ulaşan şarkısı Umrumda Değil’in sözlerini sizler için derledik.

Uzi’nin gerçek adı nedir?
Gerçek adı Utku Yalçınkaya olan Uzi, 1998 yılında İstanbul’da doğdu.

WOULD YOU LIKE 20% OFF BEATS?

Grab your discount and get special offers sent to your inbox!